website templates
Mogelijkheden

  • Wettelijk trouwen - Bij een wettelijk huwelijk (of burgerlijk huwelijk) willen jullie graag in jullie eigen gemeente trouwen en/of op een officiële trouwlocatie. Met mij als BABS? Dat kan, leuk! Als zelfstandig trouwambtenaar is het nodig benoemd en beëdigd te worden in jullie gemeente. Bij de ene gemeente gaat dat eenvoudiger dan de andere. Ik zoek dit graag voor jullie uit.
  • Ceremonieel trouwen - Soms heb je wensen die een gemeente niet kan bieden. Willen jullie ceremonieel trouwen, dan zijn jullie vrij om dit helemaal naar eigen wensen in te richten. De ceremonie kan overal plaatsvinden. Kiezen jullie ervoor om bij de gemeente het formele gedeelte te doen (bijvoorbeeld op een kosteloos of goedkoop tijdstip), dan kan met ceremonieel trouwen alsnog een huwelijksvoltrekking plaatsvinden, maar dan op locatie en tijdstip naar eigen keuze. 
  • Herbelofte of liefdesverklaring - Zijn jullie 10, 20, 30, 40, of zelfs 50 of 60 jaar bij elkaar of getrouwd en willen jullie tijdens een ceremonie of dikke party elkaar de liefde verklaren, of vooruit- of terugblikken op jullie liefdes jaren? Neem contact met mij op en we gaan er iets tofs van maken!
  • Trouwen in het buitenland - Een huwelijksceremonie in het buitenland, maar in het Nederlands en met mij als jullie trouwambtenaar? Dat kan geregeld worden! Ik reis super graag met jullie mee. Een fantastisch avontuur en wat voel ik mij vereerd om dat samen met jullie te beleven. Hier komen geen leges en gemeentelijke kosten bij. Mijn tarief voor trouwen in het buitenland is iets hoger dan normaal; €1100 euro (incl. btw) exclusief reis- en verblijfskosten.