free site builder
Over mij

Ik ben Benny Dek-Hölzken, geboren in het altijd gezellige Den Bosch. En ondanks dat ik al enige jaren met veel plezier in het mooie Amsterdam woon, ben ik mijn Brabantse tongval en gevoel voor gezelligheid zeker niet kwijt!

Liefde voor entertainen zat er bij mij al vroeg in. Een droom kwam uit toen ik aangenomen werd aan aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ik bleek gelukkig ook over talent te beschikken want ik kon na de opleiding van mijn hobby mijn werk maken. De afgelopen jaren zong ik bijvoorbeeld in Dinnershow Pandora van RTL. Wat vind ik het leuk om op te treden en te vermaken! 

Naast theater en musical, begeleid ik sinds 3,5 jaar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en geef ze een duwtje in de juiste richting. Hierbij luister ik goed naar de individuele ambities en kwaliteiten, geen mens is tenslotte hetzelfde.

En, niet vergeten, ik ben zelfstandig trouwambtenaar in Amsterdam en de rest van Nederland. Als BABS Benny zorg ik voor een onvergetelijke ceremonie op jullie bruiloft. En wat vind ik dat belangrijk. Een bruiloft is een feestje en zo moet jullie ceremonie ook zijn. Met gekkigheid, gezelligheid en tranen van het lachen of van ontroering. Als trouwambtenaar vind ik het belangrijk dat iedereen het fijn en naar zijn zin heeft. Daar ga ik voor zorgen!