babsbenny.nl

Mogelijkheden &

kosten

voor een vrolijke,

liefdevolle en gezellige ceremonie

Wettelijk trouwen

Bij een wettelijk huwelijk willen jullie graag in jullie eigen gemeente trouwen en/of op een officiële trouwlocatie. Met mij als BABS? Dat kan, leuk! Als zelfstandig trouwambtenaar is het nodig benoemd en beëdigd te worden in jullie gemeente. Bij de ene gemeente gaat dat eenvoudiger dan de andere. Ik zoek dit graag voor jullie uit.

Ceremonieel trouwen

Soms heb je wensen die een gemeente niet kan bieden. Willen jullie ceremonieel trouwen, dan zijn jullie vrij om dit helemaal naar eigen wensen in te richten. De ceremonie kan overal plaatsvinden. Kiezen jullie ervoor om bij de gemeente het formele gedeelte te doen (bijvoorbeeld op een kosteloos of goedkoop tijdstip), dan kan met ceremonieel trouwen alsnog een huwelijksvoltrekking plaatsvinden, maar dan op locatie en tijdstip naar eigen keuze.

Trouwen in het buitenland

Een huwelijksceremonie in het buitenland, maar in het Nederlands en met mij als jullie trouwambtenaar? Dat kan geregeld worden! Ik reis super graag met jullie mee. Een fantastisch avontuur en wat voel ik mij vereerd om dat samen met jullie te beleven. Hier komen geen leges en gemeentelijke kosten bij. 

Kosten

Kies je mij als trouwambtenaar voor jullie ceremonie? Yess! Ik bied een volledige ceremonie aan voor €1650,-  inclusief btw.
Bijkomende reiskosten zijn 0,24 cent per kilometer.
Waar je daarnaast rekening mee moet houden is dat de gemeentelijke leges voor jullie eigen rekening zijn als je voor een wettelijk huwelijk kiest. Deze zijn per gemeente verschillend. Ik zoek dit graag voor jullie uit.

Mijn tarief voor trouwen in het buitenland is hetzelfde; €1650,- euro inclusief btw, maar exclusief reis- en verblijfskosten.
Hier moet je denken aan: vliegticket, overnachtingen en autohuur.

Laten we er samen een
feestje
van maken!