babsbenny.nl

Over

mij

Ik ben Benny Dek-Hölzken,

geboren in het gezellige Den Bosch.

En ondanks dat ik al enige jaren met veel plezier in het mooie Amsterdam woon, ben ik mijn Brabantse tongval en gevoel voor gezelligheid zeker niet kwijt!

Liefde voor entertainen zat er bij mij al vroeg in. Een droom kwam uit toen ik aangenomen werd aan aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ik bleek gelukkig ook over talent te beschikken want ik kon na de opleiding van mijn hobby mijn werk maken. De afgelopen jaren zong ik bijvoorbeeld in Dinnershow Pandora van RTL, stond ik in musicals en tourde ik 6 jaar lang met de theaterconcerten van “Jeans”. Wat vind ik het leuk om op te treden en te vermaken!

Naast theater en zingen, heb ik ook een aantal jaar mensen begeleid met een afstand tot de arbeidsmarkt, en gaf ze een duwtje in de juiste richting. Bij de gemeente Amsterdam en verschillende sociale firma’s heb ik veel leuke dingen mogen doen. Hierbij luisterde ik goed naar de individuele ambities en kwaliteiten, geen mens is tenslotte hetzelfde.

En, niet vergeten, ik ben nu zelfstandig trouwambtenaar door heel Nederland en reis ik zelfs mee naar het buitenland. En wat is dit mijn passie! Als BABS Benny zorg ik voor een onvergetelijke ceremonie op jullie bruiloft. En wat vind ik dat belangrijk. Een bruiloft is een feestje en zo moet jullie ceremonie ook zijn. Met gekkigheid, gezelligheid en tranen van het lachen of van ontroering. Als trouwambtenaar vind ik het belangrijk dat iedereen het fijn en naar zijn zin heeft. Daar ga ik voor zorgen!

Bewegende

beelden

Introductievideo

Vragenrondje

Een trouwambtenaar?

Media

momentjes

Nu.nl

Benny is babs. 'Voelt vaak alsof ik er nieuwe vrienden of kennissen bij krijg'

Het Parool

Zaterdagochtend met BABS Benny

Winq Magazine

5 vragen aan BABS Benny

Gaykrant

Benny Hölzken | ProfieLHBT+

Indebuurt Den Bosch

Benny is trouwambtenaar met tattoos: ‘Ik wil vooral veel vrolijkheid brengen’

Omroep Brabant

Bruidegom 'Babs Benny' uit Den Bosch kreeg de smaak te pakken en is nu trouwambtenaar

Indebuurt Amsterdam

Benny is trouwambtenaar: ‘Bij de ceremonie moet het feestje al beginnen’

Laten we er samen
een feestje van maken!