babsbenny.nl

Over

mij

Ik ben Benny Dek-Hölzken,

geboren in het gezellige Den Bosch.

En ondanks dat ik al enige jaren met veel plezier in het mooie Amsterdam woon, ben ik mijn Brabantse tongval en gevoel voor gezelligheid zeker niet kwijt!

Liefde voor entertainen zat er bij mij al vroeg in. Een droom kwam uit toen ik aangenomen werd aan aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ik bleek gelukkig ook over talent te beschikken want ik kon na de opleiding van mijn hobby mijn werk maken. De afgelopen jaren zong ik bijvoorbeeld in Dinnershow Pandora van RTL, stond ik in musicals en tourde ik 6 jaar lang met de theaterconcerten van “Jeans”. Wat vind ik het leuk om op te treden en te vermaken!

Naast theater en zingen, begeleid ik sinds 5 jaar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en geef ze een duwtje in de juiste richting. Bij de gemeente Amsterdam en verschillende sociale firma’s heb ik veel leuke dingen mogen doen. Hierbij luister ik goed naar de individuele ambities en kwaliteiten, geen mens is tenslotte hetzelfde.

En, niet vergeten, ik ben zelfstandig trouwambtenaar in Amsterdam, de rest van Nederland en reis ik mee naar het buitenland. Als BABS Benny zorg ik voor een onvergetelijke ceremonie op jullie bruiloft. En wat vind ik dat belangrijk. Een bruiloft is een feestje en zo moet jullie ceremonie ook zijn. Met gekkigheid, gezelligheid en tranen van het lachen of van ontroering. Als trouwambtenaar vind ik het belangrijk dat iedereen het fijn en naar zijn zin heeft. Daar ga ik voor zorgen!

Bewegende

beelden

Introductievideo

Vragenrondje

Een trouwambtenaar?

Media

momentjes

Nu.nl

Benny is babs. 'Voelt vaak alsof ik er nieuwe vrienden of kennissen bij krijg'

Het Parool

Zaterdagochtend met BABS Benny

Winq Magazine

5 vragen aan BABS Benny

Gaykrant

Benny Hölzken | ProfieLHBT+

Indebuurt Den Bosch

Benny is trouwambtenaar met tattoos: ‘Ik wil vooral veel vrolijkheid brengen’

Omroep Brabant

Bruidegom 'Babs Benny' uit Den Bosch kreeg de smaak te pakken en is nu trouwambtenaar

Indebuurt Amsterdam

Benny is trouwambtenaar: ‘Bij de ceremonie moet het feestje al beginnen’

10,0

(10)
5/5
Informatievoorziening
5/5
Communicatie
5/5
Behulpzaamheid
5/5
Flexibiliteit
5/5
Begreep onze wensen
5/5
Prijs & kwaliteit
5/5

Ervaringen met BABS Benny

5/5

op 1 februari 2021

Benny is een super BABS!

Hij is heel prettig in het contact, neemt de moeite jullie en je verhaal echt te leren kennen en denkt ook mee over wat er allemaal geregeld moet worden. Mede dankzij Benny voelden we ons heel goed voorbereid waardoor we zorgeloos bij de ceremonie zaten,die hij fantastisch verzorgde. Zowel wij als onze gasten (en de mensen die thuis via een livestream meekeken) hebben van zijn vertelkunsten genoten. Zoek niet verder zou ik zeggen 🙂

— Rebecca en Rutger

5/5

op 23 september 2020

BABS Benny, wat waren wij onwijs blij tevreden…

en gelukkig met zijn aanwezigheid op onze prachtige bruiloft. Zijn unieke style, uitstraling en persoonlijkheid sprak ons aan. Betrokken, humor, vriendelijk en streng indien nodig. BABS Benny viel tevens in de smaak bij onze gasten.. positieve aanwezigheid, fijne spraak, humor en stoere gast kregen wij veelal terug van onze gasten. Wij raden BABS Benny uiteraard aan. Liefs

— Tamara Van Tulder

5/5

op 22 september 2020

Superleuke BABS!

Hij steekt veel tijd in de voorbereidingen en toont oprechte interesse om een goed verhaal te schrijven voor de ceremonie. Tijdens de ceremonie weet hij een luchtig en grappig, maar ook serieus verhaal neer te zetten. Daarnaast geeft hij duidelijk aan wat er gaat gebeuren tijdens de ceremonie, zodat je zelf geen zorgen meer hebt. Wij hebben veel complimenten gehad van de gasten en andere leveranciers! Ook na de bruiloft toont hij nog belangstelling en is erg vriendelijk. Een echte aanrader, voor een topceremonie! 

— Benjamin en Renate

Laten we er samen
een feestje van maken!