babsbenny.nl

Reviews

10,0

(10)
5/5
Informatievoorziening
5/5
Communicatie
5/5
Behulpzaamheid
5/5
Flexibiliteit
5/5
Begreep onze wensen
5/5
Prijs & kwaliteit
5/5

Ervaringen met BABS Benny

5/5

op 8 januari 2023

De ceremonie was perfect!

De ceremonie was perfect! Een combinatie van vrolijkheid en ontroering. Benny vertelde ons liefdesverhaal op een gezellige manier. Deze werd aangevuld door het uitspreken van onze eigen geloften. Vanaf het begin wisten we dat de ceremonie bij Benny in goede handen was. Benny gaf ons tips en trick over timings, muziek momenten en alle andere details. Op de dag zelf hoefden we naast de geloften nergens aan te denken en konden we van het begin tot het einde genieten. Van de gasten kregen we terug dat dit hun beste ceremonie was van het huwelijks seizoen! Wij hebben met de gasten enorm genoten!

Tiara & Hyleco

5/5

op 29 september 2022

In één woord: GEWELDIG

In één woord: GEWELDIG. Babs Benny heeft onze ceremonie zo bijzonder gemaakt. Het mooiste compliment wat we hem kunnen geven is dat onze vrienden en familie zeiden dat ze ons hoorden praten via hem tijdens de ceremonie. Alsof één van onze beste vrienden ons trouwden. Het was super goed voorbereid, gevat, humoristisch en heel liefdevol. Babs Benny is een geweldige man en maakt jullie trouwdag tot een feestje! Babs Benny is met zekerheid één van de beste beslissingen geweest voor onze dag.

Eline & Hans

5/5

op 19 oktober 2022

Alles was tip top geregeld!

Tijdens onze zoektocht kwamen we op Benny zijn website. Wat gelijk aansprak is dat hij een vrolijke energieke uitstraling heeft. We vonden de andere BABS-en die we zagen wat stijfjes dus Benny sprak gelijk aan. Bij onze eerste ontmoeting, maar ook in de latere gesprekken, voelde we ons op ons gemak en was het ook moeiteloos om ons verhaal te delen. De energie die Benny heeft in zijn doen en laten was precies wat we zochten, omdat wijzelf wat rustigere mensen zijn. Tijdens de ceremonie heeft hij ons verhaal prachtig verteld met veel enthousiasme en een vleugje humor. Hij wist iedereens aandacht vast te houden. Alles was tip top geregeld, geen stress! We hebben genoten.

Miranda & Freek

5/5

op 23 september 2022

Fijn, gezellig en ongedwongen

Zoek je een grappige, fijne, warme en leuke trouwambtenaar dan moet je zeker voor Benny gaan! Wat hebben wij en onze gasten genoten van de ceremonie. De kennismaking met Benny was heel fijn, gezellig en ongedwongen en het voelde alsof we hem al jaren kenden. Benny heeft zelfs zijn vrije dag gewisseld omdat ik de verkeerde datum had doorgegeven. Wij kijken nog steeds terug op een prachtige dag!

Roy en Janna

5/5

op 13 september 2022

Benny is alles wat je zoekt!

Wil je een ceremonie die vlekkeloos verloopt, waarbij een traan mag vallen maar ook gelachen mag worden? Dan ben je bij babs Benny aan het juiste adres! Vanaf ons eerste kennismakingsgesprek wisten Mark en ik het meteen, wij willen Benny! Het voelt alsof je Benny al jaren kent wanneer hij bij je thuis komt om naar je liefdesverhaal te komen luisteren. Gezellig, vertrouwd, af en toe een beetje gek maar zeker professioneel is precies hoe je Benny omschrijft. Niet alleen wij waren weg van Benny, maar onze gasten horen we er nu nog over praten. Zoek niet verder, Benny is alles wat je zoekt!

Mark en Nikki

5/5

op 27 mei 2022

Een BABS anders dan anders

Wij zochten een BABS anders dan anders, nou dat is mééér dan gelukt!!! Zijn uitstraling, humor, fijne spraak, stoere gast. Benny is echt een fantastische trouwambtenaar, hij heeft onze ceremonie tot een waar feestje gemaakt met een lach en een traan. We hebben zó ontzettend veel complimenten gehad van onze gasten. Iedereen wilde weten waar we Benny in hemelsnaam vandaan hadden gehaald! Benny je had het echt niet beter voor ons kunnen doen en blijf dit ook voor altijd doen, je bent helemaal voor dit gemaakt!

Timo en Kim

5/5

op 11 september 2022

Een dikke shout out naar deze man die gewoon f*cking goed is in wat hij doet!

Een jaar geleden zagen we regelmatig een post voorbij komen van Babs Benny; de naam triggerde en dus gingen we op ‘onderzoek’, Flink wat filmpjes en reels bekeken en dat maakte ons nog enthousiaster. We appte je ons idee van onze bruiloft en je eerste reactie was al goud; “Lijkt me helemaal niks om dat te doen”… ? Een tijdje daarna zagen we elkaar real life in het mooie Den Bosch, toen wisten we het zeker ; Jij was onze BABS. Onder alle tatoeages en je hoedje zagen we vooral een lieverd die met zijn persoonlijke touch voor ons dat gouden randje aan onze bruiloft kon geven. Liefdevol met een lekkere dosis humor, heerlijk professioneel en perfectionistisch ; pretty perfect! Een paar weken voor onze bruiloft kwam je naar ons. En daar zaten we dan op die snikhete dag bij ons in de tuin. Het is bizar hoe Benny je zonder dat je het doorhebt meeneemt in je eigen relatie en wat daar nu juist zo bijzonder aan is. Met een schaterlach en een paar dikke tranen hebben we samen van ons verhaal genoten. Want ondanks Benny al 100-den verhalen heeft gehoord is hij oprecht bezig met dat van jou! En dat is echt bijzonder. En laten we ook vooral niet vergeten te benoemen dat je denkt dat je alles geregeld hebt en hij dan toch weer wat tips en trucs voor je heeft… ? Wat een man… ? En toen was daar 8-9-2022 en ook Benny zag er uit om door een ringetje te halen. Hij regelde de kleine laatste details en hij maakte er een onvergetelijke ceremonie van met heel veel hartjes, geluksmomenten maar vooral zo ONS; heel bijzonder … Even een dikke shout out naar deze man die gewoon f*cking goed is in wat hij doet; Babs Benny; het bekt niet alleen gruwelijk lekker maar voor ons ben je inmiddels gewoon een begrip en jij moet dit je hele leven blijven doen dan ga je nog heel veel mensen net zo’n fijn gevoel en een big smile geven zoals wij nog steeds hebben. namens ons en al onze gasten die niet over je uitgesproken raken onwijs bedankt voor het gouden randje!

Iwan en Marloes